Calendari Imprimir Email help
Flat View
Vista per anys
Vista per mesos
Vista per mesos
Weekly View
Vista per setmanes
Daily View
Vista d'avui
Search
Cercar
CIUTATS VIVIBLES des de la diversitat que l’habita
Dimarts, 22 Maig 2018, 08:00
per Amada Santos

 

Ciudades visibles

 

22, 25 i 26 de maig de 2018

Centre Cívic Cotxeres de Sants – Centre Social de Sants – Cinemes Verdi

INSCRIU-TE!!!  Clicka aquí

"Sentir la ciutat, pensar-la, viure-la i transformar-la des del sosteniment de la vida. Volem empoderar-nos individualment i col·lectiva; fomentar xarxes i transferència d'experiències i coneixements entre moviment feminista i entitats d'àmbit veïnal; difondre la perspectiva feminista; i contribuir a aflorar la diversitat de formes de viure, moure's i sentir el territori. Tot això, posant en relació diverses ciutats de Catalunya i de Llatinoamèrica.

Fer visibles i referencials les pràctiques feministes, també en espais mixtes, especialment amb un moviment veïnal ple de dones, que a través de la construcció col·lectiva transformen el nostre entorn. Interrelacionant pràctica i pensament, o potser no només interrelacionant sinó que, de fet, no existeixen per separat.

La ciutat som nosaltres. Apropiem-nos-la, transformem-la, revisem-la i exigim allò que considerem. Per a fer-ho, cal donar centralitat als plantejaments feministes i ecologistes per una nova ciutadania (la cuidadania). Omplim els nostres ulls de la diversitat que ens habita, i aboquem-la sobre la ciutat.

També celebrarem, amb la Xarxa de Dones per la Salut, el Dia Internacional d'Acció per la Salut de la Dona. En 1988, a proposta de la "Red de Salud de las Mujeres Latinoamericanas y del Caribe, RSMLAC", es va celebrar el primer 28 de Maig com a dia d'acció global per la salut integral de les dones, pels drets sexuals i els drets reproductius, considerant el cos com un territori d'autonomia i llibertat."

 

 

 

Enrera

JEvents v1.5.4   Copyright © 2006-2010