Events Calendar Print Email help
Flat View
See by year
Monthly View
See by month
Weekly View
See by week
Daily View
See Today
Search
Search
Taller CEPAIM: "Tirar endavant"
From Wednesday, 11 April 2018 -  16:00
To Monday, 30 April 2018 - 19:30
by Tona Gusi

La Fundació CEPAIM presenta un nou taller adreçat a les dones per avançar en l' apoderament davant les violències masclistes.

Tindrà lloc a Barcelona, a la seu de la Fundació* tots els dilluns, dimecres i divendres de l'11 al 30 d'abril d'aquest any 2018.

 

CEPAIM, que  sempre realitza els seus tallers des d'una visió de gènere i des de la interculturalitat, explica que durant aquest taller s'ensenyaran diverses estratègies per a la prevenció de la violència masclista, es reconeixeran i reforçaran les propies capacitats i s'exploraran els camins que condueixen cap a la igualtat i la no violència.

 

Ens diuen des de la Fundació, que "la metodologia serà vivencial, utilitzant diverses formes d'expressió que afavoreixen l'expressió de les emocions i la comunicació en llibertat". Des de CEPAIM faciliten l'atenció individual, l'acompanyament i la derivació a serveis especialitzats.

 

El taller "Tirar endavant" compta a mb el suport de la Conselleria de Treball, Afers Socials i Families, del Ministerio de Empleo y Seguridad Social i del Fons d'asil, immigració i integració de la Unió Europea.

 

* Més informació:

 

Taller: dilluns, dimecres i divendres de l'11 al 30 d'abril de 2018, de 16h a 19h 30m.

 

Inscripcions: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Lloc: F. CEPAIM, carrer Aragó 281, 2on. 2a. Barcelona

 

Possibilitat d'ajuda en el transport.

 

Location : Barcelona: Fundació CEPAIM. carrer Aragó 281, 2on. 2a.
Contact : This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
la metodologia serà vivencial, utilitzant diverses formes d'expressió que afavoreixen l'expressió de les emocions i la comunicació en llibertat dilluns, dimecres i divendres de l'11 al 30 d'abril de 2018, de 16h a 19h 30m.

Back

JEvents v1.5.4   Copyright © 2006-2010