Calendari Imprimir Email help
Flat View
Vista per anys
Vista per mesos
Vista per mesos
Weekly View
Vista per setmanes
Daily View
Vista d'avui
Search
Cercar
Taller CEPAIM: "Tirar endavant"
Desde Dimecres, 11 Abril 2018 -  16:00
A Dilluns, 30 Abril 2018 - 19:30
per Tona Gusi

La Fundació CEPAIM presenta un nou taller adreçat a les dones per avançar en l' apoderament davant les violències masclistes.

Tindrà lloc a Barcelona, a la seu de la Fundació* tots els dilluns, dimecres i divendres de l'11 al 30 d'abril d'aquest any 2018.

 

CEPAIM, que  sempre realitza els seus tallers des d'una visió de gènere i des de la interculturalitat, explica que durant aquest taller s'ensenyaran diverses estratègies per a la prevenció de la violència masclista, es reconeixeran i reforçaran les propies capacitats i s'exploraran els camins que condueixen cap a la igualtat i la no violència.

 

Ens diuen des de la Fundació, que "la metodologia serà vivencial, utilitzant diverses formes d'expressió que afavoreixen l'expressió de les emocions i la comunicació en llibertat". Des de CEPAIM faciliten l'atenció individual, l'acompanyament i la derivació a serveis especialitzats.

 

El taller "Tirar endavant" compta a mb el suport de la Conselleria de Treball, Afers Socials i Families, del Ministerio de Empleo y Seguridad Social i del Fons d'asil, immigració i integració de la Unió Europea.

 

* Més informació:

 

Taller: dilluns, dimecres i divendres de l'11 al 30 d'abril de 2018, de 16h a 19h 30m.

 

Inscripcions: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

Lloc: F. CEPAIM, carrer Aragó 281, 2on. 2a. Barcelona

 

Possibilitat d'ajuda en el transport.

 

Lloc : Barcelona: Fundació CEPAIM. carrer Aragó 281, 2on. 2a.
Contacte : Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
la metodologia serà vivencial, utilitzant diverses formes d'expressió que afavoreixen l'expressió de les emocions i la comunicació en llibertat dilluns, dimecres i divendres de l'11 al 30 d'abril de 2018, de 16h a 19h 30m.

Enrera

JEvents v1.5.4   Copyright © 2006-2010