Events Calendar Print Email help
Flat View
See by year
Monthly View
See by month
Weekly View
See by week
Daily View
See Today
Search
Search
Taller CEPAIM: "Tirar endavant"
From Wednesday, 11 April 2018 -  16:00
To Monday, 30 April 2018 - 19:30
by Tona Gusi

La Fundació CEPAIM presenta un nou taller adreçat a les dones per avançar en l' apoderament davant les violències masclistes.

Tindrà lloc a Barcelona, a la seu de la Fundació* tots els dilluns, dimecres i divendres de l'11 al 30 d'abril d'aquest any 2018.

 

CEPAIM, que  sempre realitza els seus tallers des d'una visió de gènere i des de la interculturalitat, explica que durant aquest taller s'ensenyaran diverses estratègies per a la prevenció de la violència masclista, es reconeixeran i reforçaran les propies capacitats i s'exploraran els camins que condueixen cap a la igualtat i la no violència.

 

Ens diuen des de la Fundació, que "la metodologia serà vivencial, utilitzant diverses formes d'expressió que afavoreixen l'expressió de les emocions i la comunicació en llibertat". Des de CEPAIM faciliten l'atenció individual, l'acompanyament i la derivació a serveis especialitzats.

 

El taller "Tirar endavant" compta a mb el suport de la Conselleria de Treball, Afers Socials i Families, del Ministerio de Empleo y Seguridad Social i del Fons d'asil, immigració i integració de la Unió Europea.

 

* Més informació:

 

Taller: dilluns, dimecres i divendres de l'11 al 30 d'abril de 2018, de 16h a 19h 30m.

 

Inscripcions: Esta dirección de correo electrónico está protegida contra robots de spam. Necesitas activar JavaScript para poder verla

 

Lloc: F. CEPAIM, carrer Aragó 281, 2on. 2a. Barcelona

 

Possibilitat d'ajuda en el transport.

 

Location : Barcelona: Fundació CEPAIM. carrer Aragó 281, 2on. 2a.
Contact : Esta dirección de correo electrónico está protegida contra robots de spam. Necesitas activar JavaScript para poder verla
la metodologia serà vivencial, utilitzant diverses formes d'expressió que afavoreixen l'expressió de les emocions i la comunicació en llibertat dilluns, dimecres i divendres de l'11 al 30 d'abril de 2018, de 16h a 19h 30m.

Back

JEvents v1.5.4   Copyright © 2006-2010