Events Calendar Print Email help
Flat View
See by year
Monthly View
See by month
Weekly View
See by week
Daily View
See Today
Search
Search
Visites guiades de l’exposició "D’ONES" (R) EVOLUCIÓ DE LES DONES EN LA MÚSICA
From Thursday, 18 January 2018
To Monday, 23 April 2018
by Tona Gusi

La mostra, que es pot visitar fins al 23 d'abril a la Sala 3 del Palau Robert de Barcelona, l'organitza la Generalitat de Catalunya, amb el comissariat del grup Enderrock i el suport de l'Institut Català de les Dones.

Visites

La comissària de l'exposició, Helena Morén, periodista de la revista musical Enderrock, explicarà el contingut d'aquesta proposta en visites guiades, que s'han programat els dimecres de gener, febrer i març de 2018, a les 18 hores. Les visites seran el 24 i 31 de gener, el 7, 14, 21 i 28 de febrer i el 7, 14, 21 de març.

"D'ONES" proposa una immersió sonora i documental en l'univers musical femení dels Països Catalans. En són les protagonistes artistes femenines a través de composicions, cançons i videoclips.

El recorregut pels diversos gèneres musicals, amb cantants, compositores i instrumentistes, posa de manifest la dimensió, la diversitat i la qualitat de la música creada per dones als Països Catalans i és un reconeixement al talent femení.

Activitat gratuïta. Cal reserva prèvia a la bústia This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Trobada, a l'entrada del Palau Robert, davant l'aparador de l'exposició.

Location : Barcelona: Sala 3 del Palau Robert de Barcelona
Contact : reserva prèvia a la bústia This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Les visites seran el 24 i 31 de gener, el 7, 14, 21 i 28 de febrer i el 7, 14, 21 de març

Back

JEvents v1.5.4   Copyright © 2006-2010