Notícies Breus

Catalunya: "Per què les dones són minoria a la direcció dels mitjans?" / La Independent / Notícies gènere

Escrit per Redacció La Independent dijous, 14 de març de 2019 17:44

El Col·legi de Periodistes acull aquesta activitat de reflexió el prper dilluns 18 de març*. Hi intervindran Esther Vera, directora del diari ARA; Magdalena Trillo, directora del diari Granada Hoy; Ángeles Rivero, directora de La Nueva España i Ana Pardo de Vera, directora del digital Publico.es.

 

periodistesfemvaga

Llegiu-ne més: Catalunya: "Per què les dones són minoria a la direcció dels mitjans?" / La Independent / Notícies gènere

 

Lleida: Premis Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere distingeixen de Segre, Lleida TV i El Mundo / La Independent / Notícies gènere

Escrit per Redacció La Independent dijous, 14 de març de 2019 17:26

Els Premis Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere que atorguen l'Ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes han distingit treballs de José Carlos Monge, del diari Segre, Josep Maria Sanuy, de Lleida Tv, i Leticia Blanco, del diari El Mundo.

 

ii-premi-mila-de-periodisme

 

Llegiu-ne més: Lleida: Premis Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere distingeixen de Segre, Lleida TV i El Mundo / La Independent / Notícies gènere

 

Catalunya: Marta Pessarrodona guanya el 51è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes/ Notícies de Gènere

Escrit per J.L Món Comunicació / La Independent dijous, 14 de març de 2019 17:16

L' escriptora i poeta catalana rebrà el 51è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes que  Òmnium Cultural atorga ininterrompudament des de l’any 1969. Pessarrodona és una de les autores més prolífiques en llengua catalana, i una de les intel·lectuals més prestigioses del nostre país.

 

alt

 

Llegiu-ne més: Catalunya: Marta Pessarrodona guanya el 51è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes/ Notícies de Gènere

 

Iran i Catalunya: Rebuig a la condemna de la defensora de drets humans iraniana Nasrin Sotudé / La Independent / Notícies gènere

Escrit per DEC. Redacció La Independent dijous, 14 de març de 2019 16:47

La condemna a 38 anys de presó i 148 fuetades per "conspirar contra la seguretat nacional" i per "insultar el líder suprem" que li ha estat imposada a l'advocada i defensora de drets humans iraniana Nasrin Sotudé, coneguda per haver defensat a diverses dones que van ser detingudes per protestar contra l'obligatorietat del vel a l'Iran, ha provocat un rebuig internacional, a les xarxes socials i també entre la comunitat jurista de Barcelona que ha emès un comunicat i l'ha col·legiada.

 

Nasrín Sotudé

 

Llegiu-ne més: Iran i Catalunya: Rebuig a la condemna de la defensora de drets humans iraniana Nasrin Sotudé / La Independent / Notícies gènere

 

Catalunya: Exposició "Les Veus de l'Aigua" / La Independent / Notícies de Gènere

Escrit per A. O. Redacció La Independent dijous, 14 de març de 2019 13:34

El proper 22 de març, amb motiu del Dia Mundial de l'Aigua, s'inaugurarà a la Biblioteca Rubió i Balaguer de Sant Boi de Llobregat, l'exposició Les Veus de l'Aigua a càrrec de Pepe Navarro, autor de les fotografies.

 

les-veus-de-laigua

 

Llegiu-ne més: Catalunya: Exposició "Les Veus de l'Aigua" / La Independent / Notícies de Gènere

 

Mexic: Un tema invisibilitzat en els reports de Violència de Gènere / La Independent / Notícies Gènere

Escrit per Redacció SemMexic / La Inderpendent dimecres, 13 de març de 2019 14:07


*AcosoData 1, és un sondeig realitzat per la Col·lectiva Periodistes Unides Mexicanes, #PUM, sobre l'assetjament, fustigació i agressions sexuals que afronten tots els dies les dones que treballem en mitjans periodístics: premsa escrita, televisió, ràdio, plataformes digitals i altres.

 

 

Mexico

 

 

Llegiu-ne més: Mexic: Un tema invisibilitzat en els reports de Violència de Gènere / La Independent / Notícies Gènere

 

Cuba: Dones empresàries es reuniran a l'Havana / La Independent / Notícies Gènere

Escrit per Redacció SemLac / La Independent dimecres, 6 de març de 2019 23:08

Dirigents i empresàries de diversos sectors professionals discutiran sobre la salut, el benestar i les empreses. Serà durant el IV Taller Internacional de Dones Empresàries, que es celebrarà a l'Havana del 10 al 12 d'abril pròxims.

 

Cuba

Foto: Club Havana. Seu del IV Taller Internacional de Dones Empresàries.

Llegiu-ne més: Cuba: Dones empresàries es reuniran a l'Havana / La Independent / Notícies Gènere

 

Mèxic: hacker el portal de l'agència de Comunicació de gènere SemMéxico / La Independent / Notícies Gènere

Escrit per Redacció AmecoPress / La Independent dimecres, 6 de març de 2019 22:29

SemMéxico es va trobar a la seva pàgina web  aquest missatge "Hacker by EsqueleSquad-feministes de merda", que "mereixen la mort". El portal de notícies de SemMéxico va ser hackejat per EsqueleSquad el passat 26 de febrer.

semexico

Llegiu-ne més: Mèxic: hacker el portal de l'agència de Comunicació de gènere SemMéxico / La Independent / Notícies Gènere

 

Suscripció per rebre el butlletí de La Independent

Escrit per Redacció La Independent dijous, 14 de juny de 2018 16:35

suscribete catalan

Si el voleu rebre gratuïtament, envieu un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la   (assenyaleu en català o en castellà).

Llegiu-ne més: Suscripció per rebre el butlletí de La Independent