Notícies Breus

Barcelona: Música sensible i solidària a favor de Fundació SURT / La Independent / Notícies Gènere

Escrit per DEC. Redacció La Independent dijous, 8 de novembre de 2018 16:59

El festival Músiques Sensibles 2018 arrenca el mes de novembre al Petit Palau amb quatre grans propostes repartides en dos concerts dobles i a més combina cultura i solidaritat, destinant el 10% de la recaptació dels concerts a diferents organitzacions sense ànim de lucre que treballen en diversos camps de l'acció social. El concert del dia 9 de novembre els fons seran destinats a Fundació Surt i anirà a càrrec de Carmen Boza + Intana.

 

Musicas sensibles1 Musicas sensibles2

Llegiu-ne més: Barcelona: Música sensible i solidària a favor de Fundació SURT / La Independent / Notícies Gènere

 

Barcelona-Mediterrània: Diàleg "Art i feminisme a la ciutat, un vincle essencial per als drets humans" / La Independent / Notícies Gènere

Escrit per DEC. Redacció La Independent dijous, 8 de novembre de 2018 16:45

El Programa d'Igualtat de Gènere de l'Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed), membre fundador i seu de la Fundació de Dones Euromediterrànies, en el marc de "Ciutat Oberta. Biennal de Pensament", organitza el diàleg "Art i feminisme a la ciutat, un vincle essencial per als drets humans", una taula rodona amb l'objectiu de debatre sobre la cultura i les arts com a instruments essencials per a la lluita feminista i l'empoderament de les dones. Serà el dilluns, 12 de novembre a les 19h a la sala d'actes de l'IEMed.

 

ciudad y feminismo

Llegiu-ne més: Barcelona-Mediterrània: Diàleg "Art i feminisme a la ciutat, un vincle essencial per als drets humans" / La Independent / Notícies Gènere

 

Barcelona: Seminari sobre Innovacions locals contra la desigualtat de gènere a l’ocupació / La Independent / Notícies gènere

Escrit per Drina Ergueta. La Independent dijous, 8 de novembre de 2018 14:28

El divendres 26 d'octubre es va realitzar el 17è Seminari Ciutats i Persones, sobre innovacions locals contra la desigualtat de gènere a l'ocupació. A l'acte, realitzat a la Sala la Cuina de l'Espai Francesca Bonnemaison, hi van participar Sara Moreno, Empar Aguado i Aida Ruiz, a la Primera taula: "Anàlisi i context: nous reptes en la desigualtat de gènere del mercat laboral"; i Mònica Gelambí, Anna Pérez i Iolanda Fresnillo, a la segona taula "Experiència locals contra la desigualtat de gènere a l'ocupació".

 

Género y ocupacion. Andrea Noferini

En l'acta de presentació del informe (foto: Empar Aguado)

Llegiu-ne més: Barcelona: Seminari sobre Innovacions locals contra la desigualtat de gènere a l’ocupació / La Independent / Notícies gènere

 

Madrid: Angela Davis visita al CIE / La Independent / Notícies Gènere

Escrit per Redacción AmecoPress / La Independent dissabte, 3 de novembre de 2018 18:03

 

L' activista feminista, ex-integrant de les Panteres Negres, dirigent històrica del Partit Comunista dels Estat Units, Angela Davis, va visitar el Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de Madrid. La visita va ser organitzada per l'Associació de Dones de Guatemala AMG.

 

Angela davis

Grupo Coeducación Zubiak eraikitzenv. Fotos: © Associació de Dones de Guatemala AMG.

Llegiu-ne més: Madrid: Angela Davis visita al CIE / La Independent / Notícies Gènere

 

Internacional: Onu Mujeres: Pobresa i població mundial / La Independent / Notícies gènere

Escrit per A.S. Redacció La Independent dijous, 25 d'octubre de 2018 15:54

La població mundial creixerà en 2.200 milions de persones des d'ara al 2050. D'elles, 1.300 milions naixeran a l'Àfrica subsahariana, on precisament està molt limitat l'accés a la salut de qualitat i a l'educació, segons l' estudi realitzat el 2011 "Poder de decidir. Drets reproductius i Transició Democràtica".

 

 

camino-hacia-la-erradicacion-de-la-pobreza-en-china

  

Llegiu-ne més: Internacional: Onu Mujeres: Pobresa i població mundial / La Independent / Notícies gènere

 

BARCELONA: Exposició ‘Dones trencant barreres. Transformant les ciutats mediterrànies’ a la Bonnemaison

Escrit per Lídia Vilalta. La Independent dimarts, 23 d'octubre de 2018 00:49

 Dones trencant barreres. Transformant les ciutats mediterrànies" es l’exposició fotográfica que s’acaba de inaugurar aquest dilluns 22 d’octubre al Espai Francesca Bonnemaison. Desprès es traslladarà a l'Ateneu Harmonia on es podrà veure del 5 al 14 de novembre.

 

ElisaPoch IEMed1

Una imatge de la exposició. Foto Elisa Pont_IEMed

Llegiu-ne més: BARCELONA: Exposició ‘Dones trencant barreres. Transformant les ciutats mediterrànies’ a la Bonnemaison

 

Suscripció per rebre el butlletí de La Independent

Escrit per Redacció La Independent dijous, 14 de juny de 2018 16:35

suscribete catalan

Si el voleu rebre gratuïtament, envieu un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la   (assenyaleu en català o en castellà).

Llegiu-ne més: Suscripció per rebre el butlletí de La Independent