Publicitat

Autobusos valencians accepten publicitat de prostitució

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Publicitat

Escrit per L.I. dimecres, 26 d'octubre de 2011 12:30

Notícia El Público

Nou línies de l'Entitat de Transport Metropolità porten anuncis de clubs de cites. La ciutat, però, va vetar el 2009 els busos amb missatges ateus. A mida gegant i a la vista de tothom. Així s'exhibeixen els anuncis de prostíbuls a València, que han trobat en l'Entitat de Transport Metropolità (ATM), empresa de titularitat pública, el seu millor aparador.

Darrera hora: La Generalitat Valenciana ha fet retirar els anuncis de prostitució dels busos.

 


   

Argentina prohibeix la publicació d'avisos de prostitució en els mitjans de comunicació

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Publicitat

Escrit per Artemisa/L.I. dijous, 7 de juliol de 2011 12:59

FLAIX

La mesura, disposada per un decret presidencial, dóna per complert un antic reclam del moviment de dones, col.labora en el disseny de polítiques públiques sobre comunicació i gènere, i acompanya un procés iniciat per diversos mitjans gràfics provincials durant l'any 2010.

'Hem fet un gegantí pas contra el tràfic i la discriminació en signar aquest decret-va assenyalar la presidenta Cristina Fernández de Kirchner des del Saló de les Dones de la Casa de Govern, acompanyada per bona part del gabinet i escoltada per representants del moviment de dones -. La publicació d'ofertes sexuals és un vehicle a la comissió del delicte de tràfic de persones i alhora una profunda discriminació cap a les dones. '

   

Pàgina 2 de 2