Premis

CONVOCATÒRIA I PREMI ADPC PERIODISME NO SEXISTA PER A ESTUDIANTS DE CIÈNCIES DE LA COMUNICACIÓ

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Convocatòries-Comunicats - Premis

Escrit per ADPC dijous, 3 de març de 2011 18:03


L’ADPC convoca el I Premi de Periodisme no Sexista

L’Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC) convoca el I Premi de Periodisme no Sexista per a estudiants de Ciències de la Comunicació

adpc_logo

L’ADPC treballa per incorporar la visió no sexista en els mitjans de comunicació i reivindica la funció social del periodisme que sense una visió inclusiva entre homes i dones no pot ser realitzada adequadament.

Aquest premi pretén promocionar i difondre aquests valors entre l’estudiantat.

La millor manera de lluitar contra els estereotips és la formació i la conscienciació i és de des la Universitat on s’ha de començar a treballar per traslladar als mitjans de comunicació, públics i privats, generalistes i d’àmbit local i comarcal, la sensibilitat per abordar les notícies, explicar les coses que passen i la gestió de les institucions amb una perspectiva de gènere. 

Aquests Premis estan oberts a la participació de l’alumnat de les Facultats de Ciències de la Comunicació de les diferents universitats catalanes i es podran presentar treballs per publicar en tots els formats. 

El termini de presentació dels treballs finalitza el 24 d’octubre de 2011. 

LLegiu les bases


Llegiu-ne més: CONVOCATÒRIA I PREMI ADPC PERIODISME NO SEXISTA PER A ESTUDIANTS DE CIÈNCIES DE LA COMUNICACIÓ

   

Concurs Fotogràfic de La Fundació Walter Benjamin: INFANCIAS: VARIOS MUNDOS.

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Convocatòries-Comunicats - Premis

Escrit per Tona Gusi dimecres, 2 de març de 2011 19:59

Text original en castellà

Fotografía / 2011

INFANCIAS: VARIOS MUNDOS.

ACERCA DE LA INEQUIDAD EN LA INFANCIA

La Fundación Walter Benjamin invita a participar de este concurso fotográfico. El mismo forma parte del Proyecto Infancias: varios mundos. En esta oportunidad, el material recibido tendrá como tópico la mirada plural sobre la infancia en los países de la UNASUR, con el fin de crear desde la perspectiva artística, un cuadro de situación sobre la vida cotidiana de los niños de la región.

Llegiu-ne més: Concurs Fotogràfic de La Fundació Walter Benjamin: INFANCIAS: VARIOS MUNDOS.

   

Concurs de relats curts sobre Comerç Just

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Convocatòries-Comunicats - Premis

Escrit per Tona Gusi dimarts, 1 de març de 2011 21:19

Adreçat a joves d'entre 10 i 16 anys. L'objectiu del certamen és reflexionar sobre les injustícies del comerç internacional i l'alternativa que ofereix el Comerç Just. La temàtica de les obres haurà de girar al voltant del principi de "no explotació infantil". Termini de presentació de treballs: 8 de març de 2011.

 

Organitza: SETEM Catalunya
Programa

   

Linguapax anuncia, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna, el nom dels guardonats de l'únic reconeixement existent en matèria de promoció de la diversitat lingüística

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Convocatòries-Comunicats - Premis

Escrit per Tona Gusi dimarts, 22 de febrer de 2011 19:26

Ganesh Devy (Índia) i el Centro Indígena de Investigaciones Interculturales de Tierradentro (Colòmbia), Premis Linguapax 2011.


Des de l'any 1999, el 21 de febrer és celebrat arreu del món com el Dia Internacional de la Llengua Materna amb l'objectiu de destacar la importància de la diversitat lingüística i de l'educació multilingüe. Com cada any, Linguapax - Unescocat aprofita aquesta commemoració per fer públic el nom del guardonat del Premi Linguapax que s'atorga com un reconeixement a lingüistes, investigadors, docents i membres de la societat civil que hagin destacat per la promoció de la diversitat lingüística o de l'educació multilingüe. Enguany, el Premi inclou dues modalitats, individus i organitzacions.

Llegiu-ne més: Linguapax anuncia, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna, el nom dels guardonats de l'únic reconeixement existent en matèria de promoció de la diversitat lingüística

   

CLADEM: Concurs 'Educació no Sexista i Antidiscriminatòria'

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Convocatòries-Comunicats - Premis

Escrit per Tona Gusi dimarts, 22 de febrer de 2011 14:30

Educació no sexista i antidiscriminatòria.

El Comitè d'Amèrica Llatina i el Carib per a la Defensa dels Drets de la Dona (CLADEM), convida a participar del concurs 'Educació no Sexista i Antidiscriminatòria', destinat a fotògrafes i fotògrafs, dibuixants i humoristes de gràfica, professionals o aficionats / es sense distinció de sexe, nacionalitat o lloc de residència.

L'objectiu és donar suport, a través de la fotografia i l'humor gràfic, la 'Campanya per una educació no sexista i antidiscriminatòria', té com a objectius impulsar una educació que construeixi relacions de respecte, igualtat i cooperació entre els gèneres, que consolidi una cultura de drets humans, i que no validi ni reprodueixi estereotips, prejudicis i inequitats.

Llegiu-ne més: CLADEM: Concurs 'Educació no Sexista i Antidiscriminatòria'

   

Pàgina 5 de 5