Argentina: El primer curs acreditat per INAP: "La comunicació i les tecnologies digitals amb enfocament de DDHH / La Independent / Notícies Gènere

 

La Defensoria del Públic i la Secretaria de Drets Humans de la Nació posaran en marxa el 30 de maig aquesta proposta de capacitació. Ja està oberta la inscripció.Ja està oberta la inscripció a la següent proposta de capacitació realitzada en conjunt per la Defensoria del Públic, a través de la Direcció de Capacitació i Promoció, i la Secretaria de Drets Humans de la Nació: és el primer curs de la Defensoria acreditat per l'Institut Nacional d'Administració Pública (INAP).

 

Curso acreditativo

 

 

 

 

El curs es dictarà al campus virtual de la Secretaria de Drets Humans a partir del 30 de maig. I es tracta d'una nova versió de "La comunicació com a dret humà al segle XXI", dictat el 2021.

D'aquesta manera, els treballadors i les treballadores de l'Administració pública que ho acreditin podran obtenir els 60 crèdits que atorga la institució.

El curs també està destinat a persones que no s'exerceixin com a treballadors estatals i tinguin interès en la comunicació social: siguin periodistes, comunicadores, comunicadors, gestors i gestores d'informació, analistes de dades, publicistes, community managers, estudiants del camp de les ciències socials i humanitats, docents, membres d'organitzacions socials, comunitàries i/o sindicals. etc. En aquest cas, podeu inscriure's des d'aquest enllaç.

Al llarg de les classes s'abordaran els desafiaments actuals en relació amb el dret humà a la comunicació en el marc d'un ecosistema travessat pel desenvolupament permanent de les tecnologies digitals.