Madrid: AmecoPress presenta el llibre: "La formació de gènere com a garantia de qualitat informativa" / La Independent / Notícies Gènere

There are no translations available.

L' obra qüestiona la relació existent entre comunicació i dones amb l' objectiu de definir i aclarir determinats conceptes que poden resultar confusos en la formació de les noves generacions de periodistes i el tractament informatiu.

La presentació es durà a terme el 30 de novembre, a l'Institut Internacional Americà*

  

Ameco pRERSENTACION lIBRO

  


L'Associació Espanyola de Dones Professionals dels Mitjans de Comunicació (AMECO) presenta el llibre "La formació de gènere com a garantia de qualitat informativa", un recull d'articles en els quals dones especialistes en diverses àrees analitzen en detall aspectes importants a l'hora de comunicar.

L' obra qüestiona la relació existent entre comunicació i dones amb l' objectiu de definir i aclarir determinats conceptes que poden resultar confusos en la formació de les noves generacions de periodistes i el tractament informatiu. Les autores destaquen la necessitat d'una formació de gènere per assolir el bon periodisme.

Així mateix, el llibre aborda la importància dels mitjans especialitzats i de la llibertat d' expressió i medita sobre com els mecanismes de dominació són cada vegada més difícils de detectar.

A l'estudi hi participen Asunción Bernárdez, catedràtica a la Facultat de Ciències de la Informació de la Universitat Complutense de Madrid; Juana Gallego, professora titular de la Universitat Autònoma de Barcelona; Angoixes Bertomeu, docent i llicenciada en Història; María Pazos, llicenciada en Matemàtiques i investigadora, i les periodistes Elena Tarifa, Ana Gaitero, Cruz Morcillo i Sara Lovera.

 

 

aMECO PRESENTACION LLEBRE

 

 

Els mitjans de comunicació són una finestra oberta a la societat, a través de la qual discorre la realitat però aquesta mai és simple, sinó que és plena de multitud de matisos. Com més gran és el coneixement, rigor i pluralitat, millor serà la manera d'entendre i facilitar  participació a un major nombre de persones.

Foto: arxiu AmecoPress.Més informació:

El llibre es presentarà el dimarts 30 de novembre i l'entrada serà lliure, fins a completar aforament. Es demana confirmació al correu This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

*(C/ Miguel Ángel, 8) de 18 hores a 20:30 hores