Catalunya: Criar.cat . TEST: Tens comportaments masclistes sense adonar-te'n? / La Independent / Notícies gènere

No hay traducción disponible

Proporciones una joguina o una altra en funció del gènere de la criatura? De quina manera utilitzes el llenguatge? Com us repartiu les tasques?...aquestes són algunes de les preguntes que es poden contestar al test que ha elaborat Criar.cat

 

1200 1634750373baloon

 

 

Una de cada 4 joves i adolescents pateix violència masclista, segons l'ONG Save The Children. Una dada preocupant que revela l'ONG, és que alguns adolescents tendeixen a normalitzar les violències.

Són moltes les noies que no creuen que estiguin sent víctimes de violència i normalitzen aquest comportament. De fet l'informe assenyala que només un terç dels nois joves de 15 a 29 anys identifica com a violència el control digital, mentre un 20% dels enquestats directament nega l'existència de la violència masclista i diu que és un "invent ideològic".

"Treballar el consentiment des de casa, l'esperit crític, eliminar els estereotips i rols de gènere i ser conscient que els/les nostres fills i filles són el futur és clau per combatre el masclisme.

La nostra intenció amb aquest test no és culpabilitzar a ningú ni assenyalar-lo. Lluny d'això volem oferir eines per identificar aquestes actituds i deixar de tenir-les", expliquen a Criar.cat

 

Respón al TEST