Internacional: Una ONG ajuda a combatre la pobresa menstrual / La Independent / Notícies gènere

Atención, abrir en una nueva ventana. PDFImprimirCorreo

Salud - Clínica

No hay traducción disponible

 

Period. The menstrual movement és una organització internacional sense ànim de lucre, creada el 2016 i impulsada per joves que lluiten per acabar amb la pobresa i l'estigma menstrual.

 

Period-Logo-1

 


Ho fan a través de tres eixos: Servei, repartint productes d'higiene menstrual a les dones que ho necessiten; Educació, distribuint continguts didàctics per una educació menstrual digna; i Activisme, impulsant un canvi sistèmic en la política i legislació per aconseguir l'equitat menstrual.

Una de cada 5 dones a l'Estat espanyol viu en condicions de pobresa econòmica d'on es deriva la pobresa menstrual. Això significa haver de triar entre comprar menjar o compreses i haver de recórrer a mètodes poc higiènics per gestionar la menstruació. En aquest sentit, Period destaca el biaix de gènere amb una dada prou eloqüent: al nostre país, l'IVA de la Viagra es del 4% i el de les compreses del 10%.

 

Podeu demanar informació a:

Esta dirección de correo electrónico está protegida contra robots de spam. Necesitas activar JavaScript para poder verla
Instagram @period.spain