Barcelona: 8M. "Com podem trencar els sostres de vidre" / La Independent / Notícies gènere

There are no translations available.


"Com podem trencar els sostres de vidre" és el tema de l'acte central que organitzen el Col·legi de Periodistes de Catalunya i l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que es commemora el 8 de març.

 

ADPC 8M

 

 

El periodisme és una professió amb presència paritària de dones i, de fet, són majoria a moltes redaccions. Ara bé, les dones pràcticament no formen part dels equips directius. Per aquest motiu, el pròxim 8 de març, a les 17:00 hores, es farà a la seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya una xerrada per aportar reflexions i propostes d'actuacions que permetin i facilitin l'accés de la dona als llocs de comandament. Hi intervindran: Sílvia Cóppulo, Albert Sáez, Rosa Maria Quitllet i la moderació de Maria José Recoder

El treball per aconseguir la igualtat implica tan a les dones com als homes. Per això a la xerrada hi haurà ponents dels dos gèneres. Hi participaran Sílvia Cóppulo, periodista i doctora en comunicació, Albert Sáez, director de El Periódico i doctor en periodisme, Rosa Maria Quitllet, cap d'informatius de RTVE i Maria José Recoder, degana de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, que moderarà la conversa.

L'Associació de Dones Periodistes de Catalunya, col·laboradora d'aquest acte, farà públics els resultats de l'estudi "On estan les dones i els homes en els consells direcció", al finalitzar la conversa.