Barcelona:Bicibles, professionalitzar dones en el sector de la reparació de bicicletes / La Independent / Notícies gènere

No hay traducción disponible

Fundació Surt inicia el que es proposa acompanyar dones en situacions socioeconòmiques vulnerables i d'exclusió i obrir oportunitats laborals en el sector de la reparació i manteniment de bicicletes.

 

fem-nos-bicibles

 

L'itinerari ofereix una sortida laboral a les dones com a mecàniques de bicicletes, un sector professional tradicionalment masculinitzat, però en què les dones tenen aptituds per desenvolupar-s'hi.

El projecte comprèn sessions d'empoderament personal per definir el propi projecte, formació tècnico-professional i càpsules de transició a l'ocupabilitat en el sector de la reparació i manteniment de tot tipus de bicicletes.

Ja s'han portat a terme un parell de sessions informatives, tant presencials com online, i n'hi haurà una propera que tindrà lloc el proper 12 de febrer per la que cal fer inscripció prèvia.

Per més informació: Esta dirección de correo electrónico está protegida contra robots de spam. Necesitas activar JavaScript para poder verla