Barcelona: Amelia Bernet i Dones en Jazz al Poblenou /La Independent / Notícies de Gènere

There are no translations available.

Al Casal de Bac de Roda del Poblenou, el dissabte 7 de març ofereixen un concert especial d’Amelia Bernet i el seu grup La Labanda. A l’escenari hi haurà 8 dones, músiques i cantants que faran un homenatge únic al Dia internacional de les Dones (*).

 

alt

 

Dones en Jazz és un concert col·lectiu de dones que lidera la reconeguda cantant de jazz Meli Bernet. Presenta un repertori que recupera els grans estàndars musicals, fent un recorregut per cançons, blues, swing, ballades, boleros i bossa-nova.

Meli Bernet aporta una llarga experiencia de concerts, tant a Barcelona, com a Madrid i altres llocs. Cal recordar que va participar en la festa conmemorativa dels 5 anys de La Independent, a la Bonnmaison. Des de fa anys comparteix la música en directe, amb l’ensenyament músical i de veu. Com a professora col·labora amb el Taller de Músics, i també en altres escoles.

Podeu consultar la seva experiencia en l’entrevista que li fa Olga Bombardó, al mateix Taller (Mireu Youtube). 

 

 

alt

 

 

El grup La Lavanda es va fundar al 2008, i actualmente es un septet de dones, en el qual les músiques i les cantants que ja són professionals, havent estat algunes alumnes de la mateixa Bernet. Elles són: Michele Faber, pianista; Lidia Garcia, baxista; Abril Sauri, bateria; Yola Catania, jove cantant i bajista  de jazz i musica modernaNuria  Martínez,  jove cantant y saxofonistaSofia Ise,  jove cantant de soul i jazz; i Bruna Lira,  jove cantant i clarinetista.

 

 

(*) Concert, dissabte 7 de març, 20 hores. Casal Bac de Roda, Camí Antic de València, 96-116 ( a prop metro Poblenou)