Veneçuela: recollida de medicaments / LA INDEPENDENT / Notícies Gènere

L'Associació Catnova ha posat en marxa la campanya Curem a Veneçuela, basada en la recollida de medicaments contemplats en una llista elaborada d'acord amb les indicacions de metges experts de Veneçuela, que col·laboren amb el projecte.

medicaments


Amb aquesta campanya, ideada per María de Lourdes Viso, es proporcionen els fàrmacs indispensables per a alguns centres estratègics de Caracas que, al seu torn, els distribueixen o redirigeixen a la població veneçolana que sofreix malalties com a càncer, VIH i hemofília i no els poden aconseguir.

Una altra manera de col·laborar amb la campanya és fent donacions, mitjançant crowfunding, per a la compra exclusiva de medicaments a l'ONG Farmamundi, i per a pagar els enviaments a Veneçuela.

Segons la Federació Farmacèutica Veneçolana (Fefarven) s'estima que vuit de cada deu medicaments no estan disponibles en les farmàcies. I també apunten que l'escassetat se situa en un 90% en el cas dels fàrmacs d'alt cost.

 

enviament

Suport des de Barcelona
L'Associació Catnova treballa, des del 2006, en la inclusió social i ocupacional de persones vulnerables, especialment migrants de Llatinoamèrica, dones i persones majors de 45 anys.

Després d'una experiència de més d'una dècada col·laborant amb persones en risc d'exclusió social, tant a Barcelona com a l'exterior, Catnova concentra ara els seus esforços en el projecte "Curem a Veneçuela", col·laborant amb la difusió i recollint fons per enviar directament als parteners de Veneçuela, els medicaments necessaris.

Més informació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la