GIRONA: Premi Mosca de Informació a Rafael Nadal i a Montserrat Minobis / La Independent / Notícies Génere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Memory - Personalities

There are no translations available.

Aquests premis els atorgà cada any el Col·legi de Periodistes de Girona. En aquesta edició la Mosca del Col·legi serà doble: es lliurarà al periodista i escriptor Rafel Nadal i, a títol pòstum, a l'exdegana del Col·legi de Periodistes, Montserrat Minobis.

 

 

alt

 

El lliurament de guardons tindrà lloc el dimecres 23 d'octubre a l'Aula Magna de la Casa de Cultura de Girona. 

 

alt

 

Les Mosques de la Informació s’entreguen des de 1988 a la Demarcació de Girona i són els primers guardons instituïts pel Col·legi de Periodistes de Catalunya. Tot i que en les primeres edicions el guardó era sempre una peça de bronze dissenyada per l’escultor Joan Abras, a partir del 1998 es va decidir que cada any s’encarregaria a un artista diferent que fes la seva interpretació de les Mosques.

La Mosca Grossa premia les persones o entitats que faciliten la tasca dels periodistes, mentre que la Mosca Borda s’entrega a qui l’obstaculitza. La Mosca del Col·legi distingeix trajectòries professionals, i la Mosca de Sant Narcís es lliura a una persona o entitat que  hagi difós la realitat de les comarques gironines més enllà de les seves fronteres. El GEiEG (Grup Excursionista i esportí gironí) rebrà la Mosca de Sant Narcís pel seu centenari. [+Info]

 

Premis

Premis "Mosca", any 2018