Barcelona: La periodista Montserrat Puig va rebre la Medalla de la Dona 2019 / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Mitjans

La periodista i membre de la junta directiva de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC), Montserrat Puig i Mollet, va rebre aquesta setmana la Medalla de la Dona 2019, atorgada pel Consell de les dones de Sarrià - Sant Gervasi de Barcelona.

 

Montserrat Puig - premiada

Montserrat Puig, al mig, acompanyada per Núria Carrera i Montserrat Minobis que fa ús de la paraula.

L'acte va estar conduït per Núria Carrera i el president del Consell Municipal del districte de Sarrià-Sant Gervasi, Jordi Martí i Galbis, li va lliurar la medalla en un auditori del Centre Cívic Vil·la Urània ple de gom a gom.

Hi van intervenir les periodistes Montserrat Minobis (presidenta honoraria de la Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores de Catalunya – XIDPICCAT), Marta Corcoy i companyes de l'homenatjada de l'àmbit del Treball social. La música clàssica no hi va faltar.

"Montserrat Puig, periodista, assistenta social, lluitadora i membre de la nostra Junta, ha rebut la Medalla de la Dona del Districte de Sarrià - Sant Gervasi, a proposta del Consell de les Dones del Districte, i de mans del President del Consell del Districte, Jordi Martí Galbis. Marta Corcoy, Montserrat Minobis i Núria Carrera han acompanyat la guardonada a l'acte", va escriure l'ADPC a les xarxar socials.