Barcelona: Lina Bo Bardi, dibuixa. Una col.lecció a la Fundació Miró / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Art

"Lina Bo Bardi, dibuixa" és una col.lecció de més d'un centenar de dibuixos que l'arquitecta italobrasilera va conservar al llarg de la seva vida que es mostren en l'espai Permanent de la Fundació Miró fins a finals del mes de maig. Aquest mostra és comissariada per l'arquitecte, investigador i expert internacional Zeuler Rocha Lima i han arribat a la Fundació Miró provinents de l'Institut Lina Bo e P.M. BARDI.

 

Lina Bo 1

 

Amb aquesta exposició es destacaca l'enorme rellevància que va tenir el dibuix en totes les etapes de la seva polifacètica carrera. Segons el comissari de l' exposició, i a través d'aquesta acurada selecció de l'obra de la polifacètica Lina Bo Bardi (1914-1992), se'ns mostra l'amplia i rica profundidat del seu pensament i de la seva producció. Els dibuixos no només serveixen per conèixer la seva obra professional, sinó que també ens la mostra com a dissenyadora d'exposicions.

Lina Bo Bardi dibuixa ens convida, fins a finals del mes de maig, a descobrir l'ampli ventall del pensament i la producció d'una de les arquitectes i Intel.lectuals brasileres més destacades del Segle XX. Una dona que va saber "construir" ponts entre l'art i la vida a través d'un dels llenguatges que li eren més propis: el dibuix.

 

Lina Bo 2

 

 

Lina Bo 3