Zapatero participarà en un acte amb candidates a favor de la igualtat

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic


J.L._Rodriguez_Zapatero
 

El president del Govern i líder del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, participarà el proper dimarts a Madrid en un acte amb candidates a les eleccions municipals i autonòmiques del 22 de maig per "presentar els compromisos dels socialistes en favor de la igualtat".


"Perquè guanyi la igualtat" és el lema escollit per aquest acte, programat per a les dotze del migdia del 3 de maig a la Casa d'Amèrica. El grup socialista presenta dones com a números un en les seves llistes a les presidències dels governs d'Aragó (Eva Almunia), Cantàbria (Lola Gorostiaga) i Múrcia (Begoña García Retegui).

Aquest serà l'últim acte de la precampanya en què intervingui el secretari general del PSOE abans que el dia 6 de maig comenci oficialment la campanya, en què està prevista la seva assistència en una desena de mítings del partit. Sabater obrirà la campanya a la seva terra, Lleó, amb un acte a la tarda del divendres, i la tancarà el dia 20 a Madrid.

La secretària de Polítiques d'Igualtat del PSOE, Soledad Cabezón, explica en un comunicat que "en aquest acte volem comptar amb una gran presència de dones socialistes, dones que ostenten o han ostentat càrrecs públics i càrrecs orgànics, dones que han treballat per la igualtat , dones compromeses, dones que coneixen les dificultats en la seva acció política abans i després dels governs socialistes, dones que no estan disposades a renunciar a les millores que tant ha costat aconseguir ".

"Perquè guanyi la igualtat, totes som necessàries", conclou Cabezón.