Barcelona: Estrena del documental La meva pell / La Independent / Notícies gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Culture - Audiovisuals

There are no translations available.

El documental La meva pell reivindica el dret a migrar posant-nos a la pell de vuit dones que han exercit el seu dret a la lliure mobilitat.

La meva pell és el relat de vuit dones valentes amb arrels, identitats, orígens i sabers diferents. Dones que han viscut l'experiència del procés migratori en primera persona. Dones que han deixat el seu país buscant un futur a Europa i que, moltes d'elles, encara l'estan buscant a causa dels incompliments dels Estats membres de la UE en un mar de "fronteres invisibles".

 

La meva pell

 

 

La meva pell, realitzat per SICOM i Entrepobles, reflexiona sobre la migració. Posa el focus en l'acollida des del punt de vista de la dona com a supervivent d'una doble discriminació, com a migrant i com a dona.

El documental La meva pell reivindica el dret a migrar posant-nos a la pell de vuit dones que han exercit el seu dret a la lliure mobilitat.

 

 

Escolta el testimoni de la Fatou

 

* L'estrena del documental La meva pell el 3 de maig a les 19.30h als Cinemes Girona (C/ Girona, 75).Un documental de SICOM i Entrepobles amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.

Amb la col·laboració de: Dones x Dones, Xarxa Feminista i Tribunal Permanente de los Pueblos (Audiència Barcelona Juny 2018).

Cinefòrum després de la projecció. Aforament limitat, reserves a: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it