Barcelona: Col·loqui Internacional Homofòbies/LGBTfòbies / La Independent / Notícies gènere

Atención, abrir en una nueva ventana. PDFImprimirCorreo

Identidades de género - Entorno cotidiano

No hay traducción disponible

ADHUC—Universitat de Lleida ha organitzat el col·loqui internacional "Homofobias/LGBTfobias" amb l'objectiu d'analitzar la diversitat sexual, les masculinitats, les homofòbies, el control social i la lesbofòbia.

 

 

2018 opt

Rafael M. Mérida Jiménez d'ADHUC—Universitat de Lleida, és l'impulsor d'aquest el col·loqui internacional "Homofobias/LGBTfobias".

L'objectiu d'aquest esdeveniment és analitzar la diversitat sexual, les masculinitats, les homofòbies, el control social i la lesbofòbia en les narratives brasileres, així com l'homonacionalisme i les noves fòbies al cinema LGBTIQ llatinoamericà del segle XX.

L'acte compta amb conferències i comunicacions a càrrec de Mario Molina Olivares (ADHUC—CONICYT, Chile), Guillermo Manuel Corral (Universidad Nacional Autónoma de México), Virgínia Leal (Universidade de Brasília), Óscar Guasch (Universitat de Barcelona), Isaías Fanlo (University of Chicago), Alfredo Martínez Expósito (University of Melbourne) i Eugeni Rodríguez (Observatori contra l'homofòbia).

El col·loqui presenta una taula rodona on hi participen Pablo Cáceres Silguero (Encara en Acció), Bàrbara Ramajo Torres (Bollos en teoría) i Enric Vilà i Lanao (Fòrum Europeu de Grups Cristians LGTB). Assistència oberta al públic interessat.

 

Més informació