Madrid: "Todos llevan máscara. Diario 1995-1996", nou llibre de Laura Freixas / La Independent / Noticies Gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Culture - Literature

There are no translations available.

L'escriptora Laura Freixas ha publicat un nou llibre titulat Todos llevan màscara. Diari 1995-1996, publicat per Errata Naturae, mateixa editorial que anteriorment va treure a la venda Una vida subterránea. Diario 1991-1994, de la mateixa autora.

 

Laura Freixas libro

 


"Aquest nou / vell diari abasta uns anys en què jo acabava la meva primera novel·la, li buscava editor (procés traumàtic com pocs ...), atacava la segona, començava a descobrir el món literari i a dialogar amb els seus i les seves protagonistes, descobria també, amb una sorpresa que avui em resulta ingenua, els primers indicis del masclisme imperant en la cultura ... i m' ocupava de la meva filla, em sorprenia a mi mateixa exercint el paper de mestressa de casa, entaulava (o ho intentava) noves amistats, gaudia del que semblava una felicitat conjugal sense núvols, prosseguia la meva psicoanàlisi i feia meravelloses excursions en bicicleta per Castella", explica Freixas.

"El fet que hagin passat més de vint anys em fa sentir que puc publicar aquest llibre com si es tractés d'una altra persona. Amb l'esperança que les experiències d'aquesta altra Laura tan llunyana (i amb la qual no sempre estic d'acord) puguin servir per conèixer millor el món cultural de l'època, o la vida de les dones, de la qual en el fons sabem tan poc (pràcticament tots els diaris publicats a Espanya són d'homes)", assenyala.