Barcelona: La lluita de les dones amazigues al Festival Barnasants / La Independent / Notícies gènere

Atención, abrir en una nueva ventana. PDFImprimirCorreo

Cultura - Música

No hay traducción disponible

Barnasants ofereix el diumenge 28 de gener, una jornada de suport al poble amazic, que s'obrirà amb una acte de les dones amazigues a Barcelona, i el recital de Yaiza Rodríguez.

Posteriorment tindrà lloc un recital de amb el grup de rumba algeriana, per a celebrar els 2968 anys de resistència amaziga.  La jornada tindrà lloc a la Llealtat Santsenca*.

 

alt

 

 

alt

 

 

 

La jornada s'iniciarà el mateix diumenge, a les 13 h. amb la xerrada "La lluita de les dones amazigues", a càrrec de Tamettut (Associació de Dones Amazigues). Desprès hi haurà un dinar popular, i a les 16 hores , la projecció del documental "Arrhash" (Verí).

A les 18 hores tindrà lloc un recital de poesia i música amaziga, que comptarà amb l'actuació de la cantautora canària: Yaiza Rodríguez. 

I després s'iniciarà el concert de Gosto BCN, que comptarà amb els cantautors Jawad Amazigh Dani Caracola.. És una formació liderada per Hakim (ex-Chaqlala) i Ángel (La Banda del Panda). El concert serà en català, castellà i llengües amazigues, amb un repertori de cançons d’anada i tornada al Magrib.

 

Més informació

* El concert tindrà lloc a les 19 hores al local de la Llealtat Santsenca. També la jornada. Carrer Olzinelles, 31. Plaça de Sants.  Preu 9 euros. Comprar i les podeu comprar aquí.

"Arrhash". +info

Yaiza Rodríguez +info