Itàlia: Gisella Evangelisti presenta el seu llibre "Dalla corba del fiume all' improvviso" / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Llibres - Altres Publicacions

"Tot d'una, des de la corba del riu" (Dalla corba del fiume all'improvviso) és el nom d'un interessant llibre que tracta temes relacionats amb la dona, la interculturalitat, els drets humans i del medi ambient. Escrit per Gisella Evangelisti, antropòloga i comunicadora, col·laboradora habitual de La Independent i membre de la Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores de Catalunya (XIDPICCAT), serà presentat a Roma, Itàlia, aquest desembre.

 

Gisella libro

"Es tracta d'una edició italiana actualitzada d'un llibre que ja vaig publicar a Lima, Perú. Una novel·la basada en la història real d'una dona pionera en l'educació bilingüe dels pobles indígenes dels Andes i Amazònia", diu Evangelisti que en diverses temporades de la seva vida ha viscut i estudiat en aquestes comunitats.

El cor de la història de Marianna, protagonista de la novel·la, és l'Amazones. Ella viu entre l'esperança i la desil·lusió en un Perú on es produeix l'auge del petroli, l'or i la coca. Un desenvolupament depredador que pot destruir el planeta i portar-lo a la ruïna si no canvia les seves fonts d'energia i patrons de consum.

S'espera que el llibre es publiqui pròximament a Espanya i a França.