Internacional - Catalunya: Avortament lliure i gratuït, ja! / La Independent / Notícies Gènere

No hay traducción disponible

El proper 28 de Setembre, es commemora el dia internacional per la despenalització de l'avortament. Després de més de trenta anys de reivindicació, manifestacions, declaracions, accions al carrer, i exigències als diferents governs d'arreu del món que han governat  durant aquests anys, el moviment feminista segueix exigint la despenalització i la llibertat de les dones per exigir el dret a decidir sobre el seu propi cos.

 

 jodecideixo

 

 

 


La Campanya pel Dret a l'Avortament Lliure i Gratuit, convoca diferents actes en diferents espais. El 28 de setembre a les 18 hores a Ca La Dona, hi ha convocada una xerrada; Dret a l'avortament. Presó,prohibició i  desigualtat en l'acces. tractés la situació del dret a l'avortament, a Catalunya i en l'àmbit internacional. En aquest acte, hi ha com a convidada Morena Herrera, que parlarà de la situació al Salvador i a Amèrica Central. Silvia Aldavert, Campanya pel Dret a l'Avortament a Catalunya. Sac Nicté, Stop Violencies, Andorra y Companyes d'Hondures,Xile,Guatemala i Mexic a la fila cero.

Al mateix acte es compartirà la informació sobre el dret a l'avortament a Andorra, presentant-se la campanya de solidaritat amb les dones andorranes, que ja està en marxa des de fa temps. 

A les 20 hores també està convocada una concentració a Plaça Sant Jaume, con el lema; ni mortes, ni preses, ni clandestines. Ens Volem vives i lliures. Es esigira a les institucions catalanes, que es comprometin en els drets de les dones a Catalunya.