Catalunya: La Presidenta de l'ICD s'acomiada / La independent / Notícies gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

There are no translations available.

Dimecres 14 de juny, s'ha acabat el mandat de Teresa Maria Pitarch i Albós com a presidenta de l'Institut Català de les Dones, després que fos cessada oficialment pel govern aquest dimarts 13 de juny en la reunió del Consell Executiu. La pèrdua de confiança n'ha estat el motiu del cessament segons declarà la Consellera Neus Munté.

 Pitarch

La fins ara presidenta de l'ICD diu, curiosament, que aquesta responsabilitat li ha donat "la possibilitat de conèixer el món de les dones des d'una perspectiva molt diferent, conscient i holística".

Explica que està satisfeta del treball fet "per posicionar a l'ICD com a epicentre de les polítiques d'Igualtat" per "la plena igualtat, de la que jo també n'he fet bandera, i ho continuaré fent".

Teresa Maria Pitarch i Albós, després de donar les gràcies als col·lectius i dones amb qui ha treballat aquest any i escaig, creu que cal col·laborar en "la consolidació i la construcció d'un país més just, amb l'objectiu que la veu de les dones sigui sempre present, reconeguda i valorada, tant entitats de dones, com organismes i institucions, empreses...".

 

Article relacionat: L'ICD i el seu lideratge. Cessament de la Presidenta de l'ICD.