El Partit de Dones Revolucionaries d'Oaxaca

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Apoderament i Lideratge - Partits Polítics

There are no translations available.

image 10

 

 

A la petita localitat de San Lazaro, situada a l'Estat d'Oaxaca (Mèxic), en el ple de diputats, celebrat a primers de març, i a partir de la lluita que estan portant a terme les dones, s'ha aprovat que sigui considerada violència la desigualtat entre homes i dones, exercida en el mateix lloc de treball.

partido

 

La lluita de dones per la igualtat a Oaxaca va més enllà. Diferents organitzacions de dones han presentat una proposta per crear el Partit de Dones Revolucionàries (PMR), amb la intenció de presentar-se a les pròximes eleccions de 2018, tot presentant candidates a diferents càrrecs.

 

La presidenta de l'Organització Lexia AC. Guadalupe Díaz Pantoja, explica, que compta amb les militants necessàries, per poder convertir-se en partit polític, i que presenteran la seva candidatura a l'Institut Estatal i Electoral i de Participació Ciutadana, d'Oaxaca (IEEPCO) per la seva acceptació.

El principal objectiu d'aquest partit serà aconseguir els plens drets per a les dones, treballant per la igualtat, el medi ambient, i fer que la ciutadania recuperi la confiança en la Política, exigint als governs que donin respostes ràpides.