Barcelona: Nou cicle de debats "Àfrica, tan a prop i tan desconeguda" / La Independent / Notícies Gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Desenvolupament - Cooperació

 

El Grup de Treball de Periodisme Solidari del Col·legi de Periodistes de Catalunya dedica el seu cicle de debats d'enguany a l'Àfrica. El continent veí és el gran oblidat: absent dels Ensenyaments acadèmics, dels mitjans de comunicació i esquitxada per uns estereotips heretats del seu passat  colonial. El primer dels debats 'Àfrica aquí' és farà el pròxim dimecres 22 de març a les 18: 30h a la seu del Col·legi de Periodistes i permetrà apropar-se a les persones africanes que conviuen amb nosaltres a Catalunya.

 

debat-solidari

 


"Àfrica aquí" és el primer pas per començar a aprofundir en les qüestions polítiques, socials i culturals del continent africà. Aquest primer debat serà moderat per Remei Sipi  de l'Associació de Dones E'Waiso i comptarà amb la participació d'Àgata Sol, directora d'Ambdrets; Saiba Bayo, politòleg i Aziz Faye,portaveu del Sindicat popular de Venedors Ambulants.

'Àfrica aquí' és el primer dels debats organitzats paper Grup de Treball de Periodisme Solidari del Col·legi, el qual ens permetrà endinsar-nos en el continent africà i conèixer la realitat que passa per desapercebuda al nostre país.