Barcelona: COMUNICACIONS del Cinquè taller de tesis CRIC / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Universitats - Conferències-Seminaris

El divendres 6 d'octubre de 2017 se celebrarà el cinquè Taller de Tesis de la línea de recerca "Construcció i Representació d'Identitats Culturals" del programa de doctorat "Estudis lingüístics, literaris i culturals" (HDK0P).

Tot l'alumnat que estigui en procés d'elaboració de la tesi està convidat a presentar el seu projecte, destacant els dubtes i les dificultats metodològiques i teòriques amb què s'han trobat, per tal d'afavorir la creació d'un espai de debat enriquidor i profitós entre el professorat i l'alumnat de Màster i Doctorat CRIC. Les/Els participants hauran de preparar una presentació de 15 minuts com a màxim, després de la qual hi haurà 15 minuts de debat amb el públic.

 

*Per participar al taller cal enviar una proposta amb el títol i un resum d'entre 200 i 300 paraules a l'adreça de correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la abans del 20 de maig de 2017. Aquest acte ha estat organitzat per la línia de doctorat Construcció i Representació d'Identitats Culturals, juntament amb ADHUC i el projecte de recerca Noves visions de la comunitat / Noves identitats gitanes, híbrides i sexualitzades.

Més informació