Barcelona: María José Gómez, nova directora de Time Out Barcelona / La Independent / Notícies de gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Mitjans

La periodista María José Gómez serà la nova directora de Time Out Barcelona en substitució d'Andreu Gomila, que deixa la direcció a petició pròpia i que es mantindrà vinculat a la capçalera. El relleu es farà efectiu el proper dia 1 de febrer.

 

unnamed

 María José Gómez, directora de Time Out Barcelona

María José Gómez Gimeno (Barcelona, 1973) és llicenciada en periodisme per la UAB i treballa a Time Out Barcelona des de l'any 2009. En aquest temps ha exercit diverses responsabilitats periodístiques dins la redacció, entre les quals destaquen la migració del vell web de Time Out Barcelona a la plataforma global compartida per totes les edicions de Time Out del món, i la coordinació dels reportatges de portada del setmanari.

El seu coneixement profund de les dinàmiques de creació de continguts multilingües, tant per al paper com per al digital, l'han convertit en el perfil ideal per afrontar els reptes a curt i mig termini de la capçalera a nivell de continguts de Time Out Barcelona un mitjà líder i de referència en informació d'oci i cultura, tant en paper com digital.