Cuba: "Coloquio Internacional Mujeres y medios masivos de comunicación en la historia y la cultura de la América Latina y el Caribe

 

Aquest Col·loqui Internacional serà a La Casa de Las Américas, La Havana, del 20 al 24 de febrer de 2017.

La Independent hi presentarà una ponència extreta de l'estudi que feu el curs 2015 - 2016 sobre Gènere i Cooperació en els mitjans de Comunicació, pel qual comptà amb un ajut de l 'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

monitoreo medios

 

L'estudi, fet a Catalunya i presentat a mitjans de juliol al Col·legi de Periodistes de Catalunya, va analitzar diversos programes de televisions d'abast nacional ( TV3, 324 i 8TV) diaris generalistes (La Vanguardia, El Periódico, El Punt Avui i l'Ara).

Luisa Campuzano és la Directora del Programa de Estudios de la Mujer Casa de las Americas, i qui ha comunicat l'acceptació de la ponència de la XIDPIC.CAT -XIPVG a l'esmentat Col.loqui Internacional. que .

El Col·loqui - que dura 5 dies - ofereix lliçons magistrals, taules rodones i presentacions de llibres i publicacions. També contempla, d'acord al  Programa provisional una gran varietat temàtica i diversitat acadèmica i de periodistes.