Catalunya: 35è Curs Anual de Drets Humans 2017. Drets Humans per una justícia global / La Independent / Notícies gènere


L'Institut de Drets Humans de Catalunya organitza de nou el curs anual de drets humans, que es celebrarà a Barcelona del 13 al 30 de març de 2017. El curs s'organitza anualment des de fa més de 30 anys amb l'objectiu de donar una primera aproximació als drets humans. A més del necessari repàs a la situació actual dels drets humans i als seus sistemes de protecció, cada edició es dedica monogràficament a una temàtica. Aquest any, que el curs arriba a la seva 35ena edició, el programa es centrarà en la justícia global.

 

3a CartelA4 CAT v3

Durant les tres setmanes del curs, en les 17 sessions, s'analitzaran algunes de les principals línies que poden configurar la justícia global i que representen avui un repte per a la vigència i plena realització dels drets humans en pràcticament totes les regions del món.

Les sessions, a més d'exposar l'estudi descriptiu i teòric de les temàtiques, es fonamenten en l'intercanvi d'idees, experiències i coneixements. El curs és introductori i multidisciplinar, i està destinat als i a les  professionals que treballen directament o indirectament diferents aspectes de drets humans, a l' estudiantat i a la ciutadania compromesa amb la defensa dels drets humans i la justícia global.