Barcelona: Tallers dedicats a la vulva, la vagina i el clítoris a Llibreria Pròleg / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Vida quotidiana - Cura

Aquesta setmana, des del 12 de gener, s'inicien els tallers "Consciència i cos de dona", a carreg d'Alice Ruggeri a la Llibreria Pròleg de Barcelona, dedicats a la vulva, la vagina i el clítoris com una part del temes de Teoria del cos, ioga, i cercle de dones.

 

yoga

Es tracta d'un Espai físic, emocional i energètic, per "acompanyar-te a retrobar-te, conèixer-te millor i reconèixer-te sota una nova llum, i aprofitar-ne el seu potencial. Un espai on trobaràs respostes a preguntes des de molt pràctiques fins existencials. Un espai per regalar-te a tu mateixa, fora de tot el bullici del dia a dia, treball, parella, família. On respirar i moure't des del gaudi, aprendre informació nova i útil i compartir-la amb les companyes", diu la invitació.

Son tallers dirigits a dones de totes les edats i es treballa amb diferents eines tant a les classes teòriques com a les de cos: Anatomia física, energètica, i sensitiva. Moviment conscient, basat en Ioga & Alquímia taoista per a Dones (Inclou respiració conscient, postures i moviments, treballs energètics, amb música, relaxació). Jocs de rol. Cercle de paraules. Meditació i massatges.