JIWAR ha participat a la Trobada Ministerial 5+5 A Marsella

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Art

Jiwar

 

Els passats 24 i 25 d'octubre Jiwar va participar també al Med Forum organitzat per la Fundació Anna Lindh a l'illa de Malta. Juntament amb altres 600 associacions de la regió mediterrània, varen  prendre el pols als grans temes que més couen avui: mobilitat, justícia social i extremismes.

 

 

 

Jiwar 1

 

 

 

L'experiència els ha permès saber de bones pràctiques al nord i al sud del Mediterrani, així com descobrir organitzacions que són un nou referent. 

Jiwar aposta per esdevenir una frontissa d'intercanvi entre les persones creadores de la regió mediterrània.

Dos dies més tard,  va ser seleccionat per portar els resultats i les recomanacions del Fòrum a la reunió ministerial del grup 5+5 a Marsella, que agrupa els ministres d'afers exteriors del Mediterrani occidental (Portugal, Espanya, França, Itàlia i Malta i Mauritània, Marroc, Algèria, Tunísia i Líbia).

"Allí varen poder preguntar sobre la democratització de la mobilitat al Mediterrani, el terrible atzucac dels visats i els drames personals i col·lectius que comporta. Com era d'esperar, cap resposta contundent més enllà del políticament correcte. La lliure circulació de persones és i serà per molt de temps una quimera", ens expliquen des d'aquesta associació.

 


Participació a la Conversa "Dones Artistes" AL MNAC

El passat 19 d'octubre Mireia Estrada de Jiwar va participar a la conversa que va tenir lloc al MNAC organitzada per Espai Avinyó amb dones artistes de diferents contextos culturals amb l'avinentesa de l'exposició de la "recuperada" pintora del modernisme català Lluïsa Vidal. Varen mantenir una interessant conversa Tània Adam, Namina, Rosario García Huidoro i Estrada, acompanyades d'un dels conservadors del MNAC, Eduard Vallès. 

 

 

Jiwar 2