Catalunya: 8ª edició del concurs (RE)IMAGINA'T: Fem un clip no sexista / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Mitjans


11 de novembre, últim dia d'inscripció.


El concurs (RE)Imagina't és una iniciativa de l'Observatori de les dones en els mitjans de comunicació, adreçat a grups de nois i noies d'entre 14 i 18 anys dels centres d'educació formal i d'entitats d'educació en el lleure dels municipis que formen part d'aquest Observatori.

 

Logo Observatori de les dones

A través d'aquesta convocatòria es pretén impulsar la creació participativa dels nois i les noies tot incentivant la seva implicació en la construcció de nous models comunicatius que encarin positivament la diferència sexual.

Els grups participants poden optar a presentar la idea, el guió i el storyboard d'una creació audiovisual que defensi un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals i/o presentar una peça audiovisual que defensi, així mateix, un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals.

Per participar en qualsevol de les dues modalitats, és imprescindible haver enviat la inscripció abans del dia 11 de novembre de 2016 a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . La inscripció és gratuïta.

Per a més informació i per formalitzar la inscripció, es pot consultar al web: Bases de participació; Fitxa d'inscripció; i Calendari de treball.També es pot consultar el desenvolupament de la 7a edició i de la resta d'edicions anteriors.