Catalunya: Inscripció oberta a la 8ª Edició del concurs (RE)IMAGINA'T / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Mitjans


El concurs (RE)Imagina't és una iniciativa de l'Observatori de les dones en els mitjans de comunicació, adreçat a grups de nois i noies d'entre 14 i 18 anys dels centres d'educació formal i d'entitats d'educació en el lleure dels municipis que formen part d'aquest Observatori.

 

Logo Observatori de les dones

A través d'aquesta convocatòria es pretén impulsar la creació participativa dels nois i les noies tot incentivant la seva implicació en la construcció de nous models comunicatius que encarin positivament la diferència sexual.

Els grups participants poden optar a presentar la idea, el guió i el storyboard d'una creació audiovisual que defensi un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals i/o presentar una peça audiovisual que defensi, així mateix, un ús no sexista ni androcèntric dels mitjans audiovisuals.

 

*Per participar en qualsevol de les dues modalitats, és imprescindible haver enviat la inscripció abans del dia 11 de novembre de 2016 a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la . La inscripció és gratuïta.

Per a més informació i per formalitzar la inscripció, podeu consultar i descarregar-vos els següents documents, també disponibles al web:

Bases de participació
Fitxa d'inscripció
Calendari de treball
Per fer-vos una idea més pràctica del funcionament d'aquest concurs, podeu consultar el desenvolupament de la 7a edició i de la resta d'edicions anteriors.