Els mateixos problemes polítics i econòmics

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Opinió - Opinió: Mitjans de Comunicació - TICS

 

Elena B  Brusselles

OPINIÓ

La conferència de GAMAG Europe, que es va celebrar a Brussel·les el 28 i 29 de juny i que va reunir dones periodistes de diversos (Itàlia, Portugal, Catalunya-Espanya, Bèlgica, Rússia, Polònia i altres), ha demostrat un cop més, òbviament, que tenim molt més en comú del que pot semblar.

 

GAMAG logo

 

 

Ens enfrontem als mateixos problemes polítics i econòmics, independentment del nostre lloc de residència. Totes volem viure en una societat més feliç i pròspera, on hi hagi més justícia i més garanties socials de les que tenim ara.

Hi ha moltes i molts periodistes que escriuen sobre aquest tema; però hem de mirar més àmpliament aquest problema tenint en compte molts altres aspectes, incloent el problema de la creixent crisi econòmica. I cal destacar que les dones que pateixen aquesta situació són generalment més vulnerables que els homes, ja que obtenen un menor salari per la mateixa feina. Les dones han de fer sovint vaga i han de lluitar pels seus propis drets. Així, hem de dirigir els nostres esforços en aquesta lluita.

A més, a Brussel·les varen discutir sobre la violència, els conflictes locals en diferents regions, incloent Donbass. La situació en el món actual està lluny de ser normal, i és la nostra tasca fer el possible per millorar-la.

Malgrat les diferències que ben segur tenim, el més important és cooperar per a la comprensió  mútua, per a millorar les condicions i la qualitat de vida.

 

 

 

Elena B 1 Brusselles 

Sheryl D.Miller5

 


El treball a Brussel•les va ser útil i resolutiu, i va ajudar a intercanviar opinions i entendre'ns les unes a les altres millor. Espero que el treball en aquesta direcció continuï i ens aporti bons resultats.

 

 

 

Elena B  grup