Barcelona: PWN Barcelona celebra l'èxit del seu 1er programa de mentoratge per a dones / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Apoderament i Lideratge - Empresarial

Per tal de celebrar l'èxit del seu primer cicle del programa de mentoratge per a dones, la xarxa Professional Women Network Barcelona organitza un acte de celebració el proper dimarts 14 de juny, a les 19h a l'espai creatiu Badabadoc de Gràcia (C/Quevedo, 36, Barcelona). Per una banda, mentores i aprenents explicaran les seves experiències i bones pràctiques apreses durant aquest primer programa de mentoratge i, per altra, s'avançarà la informació sobre la segona edició del programa, que començarà el proper mes de setembre.

Per altra banda,l'acte comptarà amb la intervenció de l'experta estadounidenca en lideratge femení transformador Suzanne Anderson, que dirigeix el programa Mysterial Woman, i que parlarà de les noves tendències per fomentar l'avenç professional i el lideratge de les dones. 

L'esdeveniment és obert al públic i PWN Barcelona convida a totes les dones professionals i directives interessades a formar part del programa de mentoratge sigui com a mentora o aprenenta, o interessades en fer-se membre de la xarxa a inscriure's de manera gratuïta a la celebració de dimarts, on també hi haurà un espai de networking i pica-pica al final. 

PWN Barcelona és una entitat pertanyent a la xarxa internacional PWN Global, present a 24 ciutats del món, i que té com a objectiu promoure el desenvolupament professional de dones professionals, directives i emprenedores.