Barcelona: CONFERÈNCIA Primaveres arendtianes 2016 / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Universitats - Conferències-Seminaris

 

El Seminari Filosofia i Gènere del GRC Creació i Pensament de les Dones presenta el VI Cicle de conferències internacionals Primaveres arendtianes. Aquesta edició consistirà en dos dies de conferències al voltant de dos nuclis temàtics de reflexió: el primer al voltant de la literatura i l'art en el pensament de Hannah Arendt, i el segon sobre la relació de la pensadora amb la tradició del pensament polític modern.

 

El cicle compta amb les conferències de Fina Birulés, Stefania Fantauzzi, À. Lorena Fuster, Anita Lafranconi (Seminari Filosofia i Gènere), Aurea Mota (Universitat de Barcelona), Neus Campillo (Universitat de València), Elena Tavani (Università degli Studi di Napoli "L'Orientale") i Ángel Prior (Universidad de Murcia). L'acte inclourà un taller de lectura obert al públic dirigit pel Grup Arendtià de Pensament i Política, amb una introducció a càrrec d'Edgar Straehle i moderat per Helga Jorba i Lorena Franco (Universitat de Barcelona).

 

 

*Dilluns 6 i dimarts 7 de juny de 2016
Seminari del Departament d'Història de la Filosofia, Estètica i Filosofia de la Cultura, Facultat de Filosofia
Universitat de Barcelona, c/ Montalegre 4, 4rt. 08001 Barcelona
Organitzen: Seminari Filosofia i Gènere, Grup de Recerca Consolidat Creació i Pensament de les Dones i Grup Arendtià de Pensament i Política
Col·laboren: Institut Català de les Dones i Facultat de Filosofia, Universitat de Barcelona

Més informació