Barcelona - Nova York: "MY Faldas" presenta a Barcelona la seva nova col·lecció "Costa Brava" / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Art

Es tracta del resultat de la unió creadora entre dues emprenedores i creatives catalanes i una artista de prestigi internacional, Pepa Poch, que ha creat una obra d'art única de només 2 exemplars, pintant i acabant aquesta obra com si es tractés d'un llenç amb colors: ors, plates i blaus. Una faldilla d'artista per a col·leccionistes. "Costa Brava" és la faldilla que dóna nom a la col·lecció pintada per aquesta artista catalana que ara està instal·lada a Nova York, i que és una de les 5 persones que forma part de l'Autoritat Internacional del Color.

 

 

 

Myfalda  3

 

 


Elles diuen que fan faldilles amb ànima perquè cada producció de les seves faldilles ha anat acompanyada d'una col·laboració amb un projecte solidari". MY Faldas treballa en peces d'edició limitada inspirades en diferents regions del planeta i confeccionades sota uns criteris de moda ètica i sostenible que compleixen amb una missió social , benèfica i global.

 

 

 

My Faldas Nosotras-Slider

 

 

Ja fa un any i mig que es comença a conèxer la marca com a referent de la faldilla, amb teixits i patrons originals i de qualitat, treballats per Maria Torres i Alicia Josa, que estan adreçats a clientes atrevides, que valoren la feina ben feta i el disseny d'aquí.

Per la seva banda, Pepa Poch és una artista que a través de la seva pintura combina textures, colors i dibuixos que transmeten la puresa de la Mediterrània. Ella és l'única artista de l'Estat espanyol de la guia Pantone i ha aconseguit que la seva passió per la seva terra i la difusió del Blau Costa Brava sigui coneguda a nivell mundial.

 

 

Faldilla Costa Brava

 

 

 

Amb inspiració de la Costa Brava, My Faldas, a world of skirts, a través d'aquesta col·lecció ret homenatge a l'època daurada de la " Gauche Divine " que a partir dels 60, "va atreure gent extraordinària que van marcar per sempre La Costa Brava, convertint-la en un lloc únic de llibertat i creativitat sense precedents".
                                                        
 

 

Myfalda CB

 

* el dijous 12 de Maig a partir de les 18h i fins a les 21h al c / Brosolí, 7 "a la Botiga OZZ (Zona Born, BCN)