Catalunya: 26 d'abril Acte de cloenda de la 7ª edició del concurs (RE)Imagina't / La Independent / Noticies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Publicitat

Televisió de Catalunya, la Universitat Ramon Llull i l'Observatori de les dones en els mitjans de comunicació conviden a l'acte de cloenda de la 7ª edició del concurs (RE)Imagina't, fem un espot no sexista!

Serà el dimarts 26 d'abril a les 20h a l'Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna* es durà a terme l'entrega de premis i la projecció dels espots dels guions guanyadors.

 

 

Logo Observatori de les dones

 

Aquest projecte té com a objectiu contribuir a desenvolupar l'esperit crític dels i les joves en relació amb els rols estereotipats de gènere presents en la publicitat, tot incentivant la seva creativitat i la seva implicació en la construcció de noves pràctiques comunicatives que treballin positivament la diferència sexual.

Els guions guanyadors d'aquesta edició són els següents:

En la ctegoria de 14 a 16 anys: 1. S'ha acabat això de classificar els oficis per sexes – Storyboard. Guió realitzat per Anna Maria Hirgau, Tanit Leiva, Yaiza Marín i Laura Ramos de l'Institut Numància de Santa Coloma de Gramenet: 2. Deixa'ns triar, deixa'ns ser lliures – Guió i Storyboard. Guió realitzat per Ivan Cruz, Marc Calabuig, Carles Julve, Xavier Martínez i Begoña Fernández del Centre Ocupacional Asproseat de Sant Just Desvern.

En la categoria 17-18 anys:3. Què marca el valor? – Storyboard. Guió realitzat per Patricia Agenjo, Andrea Algarra, María Laura Arnez, Maria Beltrán, Adrielle Lopes i Verónica Oña de l'Institut Príncep de Girona de Barcelona; 4. Bolquers de bebè – Storyboard. Guió realitzat per Marc Arias, Marina Huertas, Pau Oliveras, Leire Ortigosa, Adrià Pérez-Herrera i Aina Puig de l'Escola Gravi de Barcelona.

Així mateix, es lliuraran també els premis als grups que, de manera autònoma, han presentat els seus espots.

*Entrada lliure - Aforament limitat
L'acte es podrà veure en streaming a través de la web de l'Observatori!