País Valencià: L'agenda cultural AFÁN DE PLAN / La Independent / Notícies gènere

Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Culture - Temes Culturals

There are no translations available.

AFÁN DE PLAN és l'única agenda cultural digital íntegrament en català a València,  que van fer nàixer al novembre de 2010 dues joves germanes valencianes, amb la idea de treballar dia a dia en favor de (re)construir un paisatge cultural maltractat i ignorat durant dècades pels malgoverns de torn, i que ara manté només una d'elles, Vanesa.

 

logo-afan-de-plan-agenda

És un pont a través del qual poder accedir a les diferents propostes de professionals del món de la música, el disseny, el teatre, la dansa, l'art, el cinema, la literatura..., entre altres disciplines, des de les seues cinc seccions (Més plans, Calendari, Entrevistes, Ressenyes i Notícies), prioritzant, sempre, el caràcter social de l'oferta i la presència equànime de dones i homes dins del panorama cultural valencià.

 

 

encarna-sant-celoni

Encarna Sant-Celoni (Foto: Cristina Viñas)

 

Afan de Plan diu, en una de les darreres actualitzacions edita una entrevista: "Hem parlat amb l'escriptora, lingüista i traductora valenciana Encarna Sant-Celoni i Verger, qui acaba de rebre la Lletra Lila 2016 de l'AELC pel seu compromís amb la igualtat de gènere i la seua trajectòria literària. Una entrevista molt interessant que va més enllà del 8 de març!"