Catalunya: Teresa Crespo refrega la pobresa per la cara del Parlament / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Economia i Treball - Economia

Teresa Crespo, la portaveu de la plataforma Pobresa Zero, ha posat damunt la taula del Parlament català la situació de la pobresa a Catalunya, participant en el ple monogràfic amb un discurs clar i demandant acció contra les desigualtats.

 

 

 

Teresa

Teresa Crespo, el president Carles Puigdemont i el conseller Antoni Comín

En representació de 3.200 organitzacions de l'àmbit social, Crespo va parlar a parlamentaris i parlamentàries de la necessitat d'aplicar polítiques transformadores de la realitat, integradores, preventives, amb visió de futur i centrades en les persones.

Per Crespo, la prioritat és que es treballi al voltant de la disminució de la precarització en el mercat laboral, per fer efectiu el dret a l'habitatge, brindar una educació de qualitat i assegurar les prestacions socials.

Per la seva banda, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, reclamà, en el transcurs del Ple sobre la situació d'emergència social, "un gran acord entre Govern, grups parlamentaris i entitats socials que ens permeti fer propostes possibilistes d'acció per resoldre aquesta problemàtica". Ha demanat que, "més enllà de les discrepàncies que, òbviament, es posaran sobre la taula i que seran objecte de debat i de debat intens", es deixi fora l'interès partidista perquè "hi ha un ampli marge de consens si som capaços de moure'ns tots en la línia de la bona predisposició i del realisme".