Barcelona: "Cuerpo robado", presentació de llibre d'Elena Ledda / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Comunicació - TICS - Publicitat - Mitjans

El proper divendres 18 de març la periodista Elena Ledda estarà al CFD presentant el seu llibre 'El cuerpo robado. Violencia y rebelión en tierra de mafia' en un acte on també hi participaran Marta Mariñas López, psicòloga del SARA i especialista en violència masclista, i Jordi Juste, periodista, director de la col·lecció Reportatges 360 graus de l'editorial UOC i editor del llibre.

 

 

libro Leda

El llibre explica una història d'una dona violada durant anys per un grup de veïns que troba la força per denunciar. "Parlarem dels mecanismes que sustenten la violència masclista, dels processos de recuperació i, com no, de periodisme", explica Ledda.

El 5 de febrer de 2016 (coincidint amb el llançament d'aquest llibre) a Itàlia es va fer ferma la sentència per als quatre homes encara imputats per violències cap a Scarfo: tots condemnats. Després de gairebé 14 anys es tanquen així els processos per violències sexuals de grup cap a la jove. En total hi ha hagut 11 condemnes.

Aquest títol correspon a la col·lecció Reportatges 360 graus (reportatges d'actualitat en format llibre) d'Editorial UOC.