Estat Espanyol: Drets sexuals i reproductius en convocatòria de Calala / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Salut - Salut sexual i reproductiva

El Fons de dones Calala ha llançat una nova convocatòria per finançar projectes amb els quals "enfortir els grups de base de dones i / o feministes que estan defensant els drets sexuals i els drets reproductius (DSR) a l'Estat espanyol".

 

 

Calala-derechos sexuales

 

La convocatòria està destinada a grups de base de dones i / o feministes treballant a l'Estat espanyol, donant prioritat a aquells liderats per dones joves, lesbianes, trans, migrants, gitanes, treballadores sexuals i treballadores domèstiques, estiguin o no registrats legalment.

Entre les característiques a tenir en compte en les propostes hi ha que:

Es donarà suport a grups que vulguin desenvolupar campanyes en temes de DSR, sols o en aliança amb altres grups.

En DSR s'inclouen un ampli espectre de temes, entre d'altres: dret a l'avortament, educació sexual i afectiva, fonamentalisme i laïcisme, cossos i identitats, assetjament i violència sexual, drets de les treballadores sexuals, reproducció assistida per a dones soles o lesbianes, despatologització de la transsexualitat o violència obstètrica.

"Ens interessa finançar projectes que tinguin en compte la conjuntura política actual i vulguin aprofitar la representació de noves forces polítiques en les institucions per aconseguir avenços en matèria de DSR", assenyala la convocatòria.

Més informació a:

Convocatòria Calala