L'Equip de La Independent

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Editores  La Independent

 

Editores actuals de La Independent: Tona Gusi, Amada Santos, Diva Criado i Drina Ergueta ( d'esquerra a dreta).

Equip d'Edició i gestió: Tona Gusi, Amada Santos, Diva Criado i Drina Ergueta. Amb el suport de Marta Macias i Lourdes Mourelo.

 

L'Equip de La Independent està format per periodistes i comunicadores. Compta amb 60 col·laboradores i col·laboradors, corresponsalies i expertes que fan opinió. També amb les 300 persones i col·lectius de la Xarxa de Dones Periodistes i Comunicadores amb Visió de Gènere de Catalunya - Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere, que ens fan arribar informació puntualment. També rebem notícies d’arreu del món gràcies a 400 corresponsalies internacionals, integrades en una llista automàtica de distribució de notícies de la Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere. Si ho desitges tu també pots col·laborar amb nosaltres.

 

 

 

LaIndependent  Consell de Redaccio 2014

Una part del Consell de Redacció. D'esquerra a dreta i al davant: Sara Cuentas, Drina Ergueta, Sonia Rico i Pepa Badell. I darrera dretes: Amada Santos, Montse Minobis, Júlia López, Leticia Cruz, Tona Gusi i Lídia Vilalta

 

Consell de Redacció: Amada Santos, Diva Criado, Drina Ergueta, Elena Tarifa, Giselle Evangelisti, Julia López, Leticia Cruz, Lídia Vilalta, Montse Minobis, Salwa El Gharbi, Sara Cuentas, Teresa Carreras i Tona Gusi

 

Presidenta: Montserrat Minobis

Directora: Teresa Carreras

Sotsdirectora i Fundadora de La Independent: Tona Gusi

 

Seccions

Agenda: Lourdes Mourelo; Audiovisuals: Amada Santos; Cooperació i Desenvolupament: Sara Cuentas; Siscu Baiges; Amada Santos; Drets Humans de les Dones i Violències: Diva Criado; Cultura: Tona Gusi; Economía, Treball i Empreneduria: Júlia López, Elena Tarifa; Identitats de Gènere: Carme Porta i Vicent Canet; Infancia i Adolescència: Giselle Evangelisti; Mitjans de Comunicació: Drina Ergueta; Europa: Teresa Carreras i Elena Tarifa; Internacional: Amada Santos i Sara Cuentas; Mediterrània: Lídia Vilalta.

 

Facebook: Maria Trives i Amada Santos
www.facebook.com/LaIndependent Twitter: @La_Independent

App: La Independent

Equip de Gestió: Amada Santos, Diva Criado, Gisela Evangelisti, Montserrat Minobis, Teresa Carreras i Tona Gusi 

Suport informàtic – R.P. i "Nat Lantida"

Administració - Amada Santos, Conxa Moreno

Publicitat: Diva Criado - La Independent

Relacions internacionals - Tona Gusi 

Agències Internacionals: Amada Santos

Relacions institucionals internacionals: Sara Lovera

Sara Lovera ha fet un seminari d’instrucció a l’equip impulsor i de redacció de La Independent i  segueix realitzant tasques d’assessorament i de formació continuada en línia.

 

 

 LaIndependent  Consell DE REDACCIO