Barcelona: SEMINARI DE RECERCA (Auto)representacions de la comunitat gitana / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Universitats - Conferències-Seminaris

 

La comunitat gitana es defineix per la seva transterritorialitat i també per la mirada de l'altre, que la caracteritza segons uns reductors paràmetres estereotipats. El seminari de recerca "(Auto)representacions simbólicas de la comunidad gitana" es proposa fer una primera aproximació a les imatges i discursos que es generen al voltant d'aquesta comunitat per analitzar les noves visions, híbrides i sexualitzades, que se'n desprenen.

Hi participen Éric Fassin (Université Paris 8), Nieves Ibeas (Universidad de Zaragoza), Marta Segarra (CNRS / Universitat de Barcelona), David Lagunas (Universidad de Sevilla), Rodrigo Andrés i Elisenda Giner (Universitat de Barcelona), amb d'altres persones del projecte de recerca "Noves visions de la comunitat / Noves identitats gitanes, híbrides i sexualitzades", que continua la línia del projecte "Literatura i comunitats: una visió des del gènere". Assistència oberta. Inscripció prèvia a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

 

Divendres 27 de novembre de 2015. Sala del Professorat, Edifici Josep Carner, Universitat de Barcelona, c/ Aribau 2, 5è pis. Barcelona
Organitza: Centre Dona i Literatura