Barcelona: La Fundació Tècnica i Humanisme anuncia conferencia i Festa / La Independent / Notícies gènere

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Desenvolupament - Cooperació


El dijous, 26 de novembre Gemma Calvet i Barot farà una conferència sobre transparència per la nova democràcia. Calvet és Advocada i Consultora, reconegunda politologa, i va ser diputada al Parment de Catalunya  per ERC l'anterior legislatura.

 

 

alt

 

Aquesta conferència l'organitza la Fundació Tècnica i Humanisme. En aquest link de la seva plana web per a que pugueu conèixer una mica millor la trajectòria de la la conferenciant.

Des de aquesta Fundació ens recorden que el diumenge 13 de desembre se celebra la Festa solidaria de Nadal al Conservatori del Liceu (Carrer Nou de la Rambla, 88 de Barcelona).

Hi actuaran el Grup Units pel Gospel, Gemma Abrié (cantant de Jazz i instrumentista), i Carme Canela, una de les veus més reconegudes dins el panorama del Jazz del nostre país.

 

alt

 

 

* La Festa començarà a les 18.00 hores (obertura de portes 17.30 h. ) al Col·legi Major Sant Jordi (Ptge. Ricard Zamora, 4-8 de Barcelona)

Les entrades, que tenen un preu de 15 euros, ja es poden adquirir a la recepció d' IDOC (c/ Gironella, nº 6, 1º pis), o trucant al 625 03 24 25 (us les podem fer arribar personalment). Tots els beneficis aniran destinats íntegrament a la tasca solidària de la Fundació.