Barcelona: El mar, com espai de reflexió / La Independent / Notícies gènere /

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeixCorreu electrònic

Cultura - Art

Aquesta setmana s'ha inaugurat a la Fundació Felícia Fuster l'exposició Getting around!, amb obres de l'artista mallorquina Lara Fluxà.

 

 

 

Lara Fluxà 1

 

La mostra presenta quatre instal·lacions que dialoguen amb la poesia i la ciència a través de l'art. Fluxà va explicar en l'acte d'inauguració els conceptes i les reflexions que motiven el seu treball, que van des de les diferents concentracions salines en els mars i la lluminositat que en desprenen, a la percepció òptica distorsionada del horitzó, passant per un treball on mostra com les decisions polítiques poden arruïnar tot una zona, com en el mar d'Aral.

Getting around! proposa un desplaçament-viatge per diferents localitzacions i situacions d'espais físics (mars) i mentals (dubtes) a través d'un líquid que s'adapta, dissol i s'evapora. Un element amb el qual desenvolupar conceptes com l'adaptació al dubte, la integració al canvi, i encara, la desconfiança en els resultats absoluts.

Lara Fluxà va obtenir l'Ajut de la Fundació Felícia Fuster per a la jove creació d'arts visuals en l'edició 2012 i l'exposició que es presenta ara és el desenvolupament d'aquell treball i es podrà veure fins el 22 de gener.

 

 

 

Lara Fluxà 2